keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Alkuviikon ohjelma

Palasin tänne mun ja miehen kotiin sunnuntai-iltana äidin kyydissä. Äiti, kummatkin pikkusiskoni sekä yksi serkkuni tulivat samalla katsomaan kissoja. Nuorempi siskoistani jäi myös pariksi yöksi tänne meidän luo leikkimään kissojen kanssa ja viettämään aikaa meidän kanssa.
Vein siskon maanantaina hiukan kiertelemään kaupungille, kun sisällä olo alkoi jo tympiä eikä sillä hetkellä satanut. Tiistaina pistin siskoni aamubussilla kotia kohti.

Eilen ja tänään olen sitten ollut töissä ja meidän myymälävastaava on lomalla nyt viikon, joten töitä on tällä viikolla vielä kolme päivää ja ensi viikolla vielä kolme ennen juhannusta. Eilen löysin todella edullisesti pari kirjaa lahjaksi äidille (etsin äidin vajaaseen kirjasarjaan alkupään osia ja löysin 2/3 kirjasta eilen). Tosin seuraava äidin lahjomisaika on vasta jouluna, mutta onpahan lahja sitten jo valmiina :P

Sunnuntaina oli kivaa viettää aikaa kavereitten kanssa rannalla. Kuusi kahdeksasta oli paikalla (kun minut laskettu mukaan), joten ihan hyvin porukkaa oli paikalla. Ilma oli mukavan lämmin ja vesikin sopivaa. Sataa alkoi sitten kun oltiin jo rannalta lähdetty ja jäätelöitä syötiin entisellä huoltsikalla (ei enää saa myydä bensaa koska pohjavesialue). Ei se sade ollut kuin pieni kuuro ja sitten äiti hakikin minut jo.

Lukiosta ikävöin eniten juuri kavereita ja heidän näkemistään lähes joka päivä. On vaan vaikea nähdä, kun ihmiset asuvat 100km säteellä toisistaan eri kaupungeissa. Toki matka on ihan siedettävä vielä, mutta ilman autoa on aikalailla bussiaikataulujen varassa, eikä ne aina ole kovin suotuisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti