lauantai 24. heinäkuuta 2010

Pesän rakentaja ja rakas äiti

Olen ollut laiska ja lykännyt tätä postausta vedoten lauseeseen "voin tehdä sen huomenna". Mutta nyt saatte sitten suuren määrän pesänrakentajan ostoksia ja saamia tuliaisia.



Kuvassa näkyvät kehykset ovat itse ostettuja. Ostin noita tiimarin peruskehyksiä 4 kpl 2€/kpl, mutta yksi on jo käytössä.
Loput tavarat ovat äidiltä saatuja. Lego suola- ja pippurisirottimet ovat Legolandista (ja ne voi pinota toistensa päälle) ja Hard rock cafen ihana paita Kööpenhaminasta. Siskoni('98) ja äitini kävivät Tanskassa noin viikko sitten.
Lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoaine on äidin ostos Lumenen myymälästä (en tiedä missä se oli/on), mutta täsmälleen saman tuotteen olin suunnitellut ostavani itse. Säästyipähän muutama euro.



Maanantaina äiti ja siskoni ('92) tulivat hakemaan minut kotiin ja matkalla piti äidin takia poiketa Pentikin tehtaanmyymälässä. Siellä oli tietysti alennusmyynnit ja pesänrakennus vietti voitti. En voinut vastustaa söpöjä pyyhkeitä joista sai -50% alennuksen.



Nämä kaksi käsipyyhettä olivat 5,50€ normaalisti eli alennuksen kanssa yhteensä sen verran. Pyyhkeitä oli melkein pakko ostaa kaksi (minulle ja poikaystävälle omat, kun alennuksen takia sai kaksi yhden hinnalla).



Näiden isojen pyyhkeiden normaalihinta oli 19,50€/kpl ja nyt sai kaksi sillä hinnalla. Yhteensä neljään pyyhkeeseen kului 25€. Pyyhkeitä myös tarvitaan, joten sain mielestäni todella hyvän edun.

Viimeisin pesänrakennusprojektin ostos on tämä valkoinen kaappi eli pakastin <3 Olemme poikaystävän kanssa eläneet koko kesän pelkän surkean pakastin lokeron kanssa (joka ei toimi kunnolla), joten ei ole jäätelöä ollut kotona varalla tai mitään muutakaan. Minun osani on 111€ joka on puolet laitteen hinnasta. Reilut 200€ ei ole minun mielestäni kovinkaan paha 85 litran pakastimesta.



Nämä ostokset on tehty viikon sisään ja oikeastaan mitään turhaa en ostanut. Pakastin, pyyhkeet ja kehykset ovat elämän ja sisustuksen kannalta hyödyllisiä.

Lisäksi ostin lahjakortilla itselleni uuden koululaukun (jota joku voisi kutsua turhaksi, mutta sen kokoista ja hyvää laukkua minulla ei ole). Se oli alennuksessa ja 15€. Valitettavasti siitä en saa tähän hätään kuvaa, sillä laukku jäi äidille, kun lähdin. Yritän muistaa lisätä kuvan joskus myöhemmin.

PS. ostin myös elokuun Cosmopolitanin, joka maksoi 3,10€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti