torstai 1. heinäkuuta 2010

työetuja

Käytin tänään jopa niin suuren summan kuin 5€. Ei en ostanut vielä silmämeikinpoistoainetta vaan magneettikortin kuntosalille. Ai miksi? Koska työpaikkani kustantaa kuntoilun eräällä salilla vain sillä ehdolla että ostan kortin itse (ja olen siellä töissä).
Käytin tilaisuutta heti tänään hyväkseni ja kävin puhtaalla omallatunnolla kehonhallinta ja keskivartalopainoitteisella ohjatulla tunnilla. Det var jätte bra! Todella ihana liikkua taas kunnolla pitkän tauon jälkeen. Lopetin epäsäännölliseksi jääneen potkunyrkkeilyharrastukseni (toivottavasti vain toistaiseksi) aikataulujen arvaamattomuuden takia talvella. Minä siis saatoin olla töissä juuri keskiviikko illan tai 100km päässä koko salista.

Olin totaalinen sohvaperuna lukion alkamiseen asti. Harrastin ala-asteella vuoden balettia, mutta mihinkään muuhun harrastukseen en ollut sitoutunut edes vuotta ennen lukion alkua. Yläasteellä oli pahin vaihe. Liikuin tasan vain liikuntatunneilla.
Lukion alussa päätin, että sama peli ei enää vetele: lihon, jos en ala liikkua. Joten aloitin entisellä ala-asteellani olleen jumpan (olin nuorin koko porukasta, sillä suurin osa oli vähintään 30v perheen äitejä). Seuraavassa tammikuussa aloitin sitten myös potkunyrkkeilyn, jota rakastan edelleen. Nyt abi kevät aiheutti taas liikunta tauon, mutta yritän parantaa tapani.
Yläasteella en olisi voinut kuvitellakaan, että oikeasti tykkäisin liikunnasta, sillä kuntoni oli varsin huono. Nyt taas puhkun suorastaan intoa ja iloa, kun tulen jumpasta/potkunyrkkeilemästä. Voisin hypellä kotiin :D

Tämä postaus ei ollut ihan samanlainen kuin aiemmat, mutta itse tykkään myös kirjottaa muustakin elämästäni kuin vain rahankäytöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti