perjantai 15. huhtikuuta 2011

Haluan, tarvitsen, tahdon

Tänään oli ruotsin tentti, jossa piti suomen kielisestä tekstistä tehdä joko ruotsin kielinen referaatti tai kirjoittaa vapaampi teksti kertoen omista ajatuksistaan tekstiin/tekstin asiaan. Ainakin sain sen 200 sanaa kirjoitettua ja olen suht tyytyväinen tuotokseeni, joten olen aika pettynyt, jos en pääse läpi.



Kevät ja tällä hetkellä kohtuuhyvä rahatilanne on nostanut shoppailuhimojani. Tarvitsen (ihan oikeasti) uuden hameen tai mekon siskoni yo-juhliin ja myös ulkoilutakille olisi käyttöä sillä alkaa jo nolottaa kulkea harkkoihin toppatakissa kun lähes kaikki kävelytiet ovat jo lumettomia täällä keskustan tuntumassa. Minullahan ei siis ole verkkatakkia tai tuulipuvuntakkia enkä halua kulkea hikisenä harkkamatkoja suht uudessa trenssissäni.



Tänään pitäisi käydä ostamassa parille synttärisankarille lahjat huomisiin juhliin, joihin minulla on sentään sopivat vaatteet, teemana kun on cocktailparty. Houkuttelisi myös etsiä sitä ulkoilutakkia samalla reissulla. Sokoksessa on ainakin tarjouksessa yksi ihan kiva takki, mutta maksaa se silti 65€(normihinta 80€).



Eilen annoin miehen viedä uudet parvekekalusteemme ihan parvekkeelle asti :) Nyt ne sitten odottavat siellä sitä, että tulee tarpeeksi lämmin oleskella parvekkeella vaikka kirjaa lukien. Tällä hetkellä ulkona on 12 astetta, mutta aika viileää siellä vielä on ilman kunnon ulkovarustusta.

Kasvipäivitys: Tulppaanit ovat jo kokonaan kuihtuneet ja narsissit alkavat seurata perässä. Valkoinen orkidea on täydessä kukassa ja ihana, pienin orkidea kasvattelee jo tämän vuoden kolmatta uutta lehdenalkua ja mahdollisesti uutta kukkavartta tai sitten ilmajuurta. Chili on nopeuttanut kasvuaan ja lehtiä vaan pukkaa koko ajan ja ne suurenee myös koko ajan. Taitaa mies saada tänä kesänä/syksynä jo habaneroja omasta pikkupuskasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti