torstai 21. huhtikuuta 2011

Vieroitusoireita

Meillä ei ollut ti-to aamu välisenä ainaka nettiä, koska vaihdoimme palveluntarjoajaa ja luultiin ettei sitä oltu asennettu. No mies soitti sitten tänään asiakaspalveluun ja netti oli kytketty jo tiistaina, mutta modeemi piti buutata jotta saatiin se välittämään netti koneisiin asti... No pari päivää sitten kärsin nettiriippuvuuden vieroitusoireista: ympäri kämppää kävelyä kun ei ole tekemistä, tv-kanavasurffailua, jatkuvaa modeemin valojen tarkistusta. Tiedän kyllä olevani nettiaddikti, mutta näköjään saan melkeimpä ahdistusoireita netittömyydestä, jos ei ole tekemistä.

Eilen sitten ostin itselleni toukokuun Cosmopolitanin ruokakaupassa käydessä, jotta tälle aamulle olisi tekemistä. Lehti tulikin luettua loppuun aikalailla kahteentoista mennessä tänään. Pidin vanhasta cosmosta enemmän kuin tästä uudistetusta, jossa mielestäni vielä esitettiin että liikunta vähentää rasvasoluja (asiavirhe). Minä kun luulin, että rasvapisarat rasvasoluissa pienenevät ja solut siksi myös pienenevät eivätkä lähde pois. Mutta minähän olen vain biokemian opiskelija enkä naistenlehden toimittaja ;P


Tänään on miehen syntymäpäivä ja mies täytti kauhukseen 28v. Tosin ihan hyvin mies näyttää vielä käyttäytyvän, 30v synttäripäivänään mies on vannonut pysyvänsä koko päivän sängyssä (päivä on sunnuntai), mutta epäilen, ettei mies siellä jaksa koko päivää :P (ellei ole ihan järkyttävässä krapulassa).


Annoin miehelle lahjaksi tämän Gucci Guilty dödön. Pahoittelen kuvan laatua, mutta tuosta sentään näkee suurimmalta osin miltä purkki näyttää.

Illalla tulee miehen sukulaisia synttärikahveille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti