perjantai 10. joulukuuta 2010

Joulumarkkinoille

Olen tänään lähdössä äidin luo siellä päin olevien joulumarkkinoiden takia. Tänä vkl on isot joulumarkkinat, joissa olen käynyt kai joka vuosi ainakin 5 vuotta. Ihan sen takia on käytävä perhettä moikkaamassa ja toki on kiva nähdä vanhempia ja sisaruksia. Isälläkin aion lauantai-iltana kävästä (pikkuveli varmaan rääkkää koko sen ajan :D).

Mies aikoo myös ostaa tänä vkl minulle lahjan joten hyvä olla poissa tieltä (plus voi itsekin ostaa miehelle ja jemmata sen äidille kun siellä olemme jouluaaton).

Ensi viikolla on 4 tenttiä ja oikeastaan pitäisi lukea tämä viikonloppu niihin mutta ne voi uusia, mutta nämä joulumarkkinat ovat vain kerran vuodessa ja jos jäisin kotiin lukemaan niin vain stressaisin ja tylsistyisin, kun mies on keilaamassa la ja su.

Ikävä kyllä tälläinen viikonloppuretki maksaa jonkin verran. Ensin bussimatkat melkein 20€ (edes takaisin yhteensä) ja sitten vielä mahdolliset ostokset.

Maksoin tänään myös autokoulun kakkosvaiheen, joka tyhjensi tiliä aika paljon. Käyn kakkosvaiheen 20.-21.12.ja se tuli maksamaan 260€ kurssi+65€ rata+70€ auto (kun ei ole omaa jolla voisi mennä radalle)=395€, auts sanon minä. No mutta sen jälkeen voin autoilla ihan "ilmaiseksi" seuraavat 15v ainakin (jos se uusi ajokorttiesitys menee läpi, en ole ihan kartalla sen kanssa).

Että tälläistä viime aikoina. Ai niin voitin luennolla kirjan (luennoitsijan tapa kai kannustaa aktiivisuuteen), tosin minulla oli jo se oppikirja, joten pitäisi myydä tuo palkintokappale (saisi vähän lisää rahaa kun ei sitä itse kuitenkaan tarvitse).

2 kommenttia:

  1. Ärh, vaikka omasta autokoulun II-vaiheesta onkin jo muutama vuosi aikaa, en jaksa edelleenkään olla olematta sitä mieltä, että se on pelkkää rahastusta. Joo, olihan se ihan kivaa mennä pyörimään radalle, muta silti se maksaa ihan pirusti!! Pääsin marmattamaan vähän aikaa sitten asiasta, kun Miehen sisarukset suoritti II-vaiheen ;)

    Ja mikä kirja? Vitsi, miks meitä ei kannusteta opiskelemaan samalla tavalla, tämmöselle kirjahöperölle se ois aivan loistavaa! Mikäli vaan palkintokirja on sen verran kiinnostava, että jaksaa keskittyä kunnolla itse aiheeseen tunnilla ;)

    VastaaPoista
  2. ihan biologian perusoppikirja (Campbell Biology) parilla muullakin luennolla oli kirjat jaossa joista toinen oli kasvibiologian oppikirja ja toinen kasvianatomian kirja jota luennoitsija oli ollut tekemässä :) ihan kivoja palkintoja vaikka kasvibilsa ei muhun kauheesti iskekään

    VastaaPoista