keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Uudeksi vuodeksi Tallinnaan

En ole kai täällä aikaisemmin maininnut, että huomenna lähtee aamusta bussi kohti Helsingin satamaa ja sieltä laiva Tallinnaan. 31. päivä siis lähdetään ja 2. päivä tullaan takaisin.
En ole koskaan käynyt Virossa, joten tämä on jotain uutta ja erilaista. Uudet vuodetkin on tähän mennessä vietetty aina perheen ja ystäväperheitten kesken. Mutta nyt vietän pari yötä Tallinnassa miehen opiskelukavereitten kanssa ja olen taas porukan nuorin :P

Tälläisessä matkassa huonopuoli on se, että sunnuntaina on tarkoitus käydä vähän kiertelemässä kauppoja ja köyhällä opiskelijalla nyt ei satu olemaan kovin suurta shoppailubudjettia.

Se ei silti estänyt minua ostamasta eilen aleista muutamaa juttua. Ensinnäkin Sokoksen kosmetiikkapuolelta ostin Max Factorin False Lash Effect mascaran, kun se oli 5€ halvempi kuin normaalisti ja olen halunnut sitä kokeilla (ja edellinen alkaa olla jo aika vanha), lisäksi ostin myös Labellon Light kiss huulirasvan, koska se oli euron halvempi mitä normaalisti ja tarvitsen pian uuden.

Sitten se ihan vaan "tämä oli niin kaunis ja halpa" -kategorian ostos.



Trikoo-pitsi pitkähihainen paita, jonka selkä on mustaa pitsiä. Hinta 10,95€ (4 euroa halvempi alkuperäistä hintaa)



Tämä vain on kaunis ja tyyliseni eikä ollut hinnalla pilattu. Minulla ei myöskään ole noin juhlavaa pitkähihaista bolerotyyppistä paitaa.

Eli eilen kului yhteensä 26,45€, joka ei ole kovin paljon, mutta näiden jälkeen ei saa enää shoppailla niin paljoa sitten Tallinnassa.

1 kommentti:

  1. Jännän paidan oot löytäny! Tykkään tosta selän pitsi-erikoisuudesta :)

    VastaaPoista