maanantai 6. joulukuuta 2010

Sitten kun vaatteet

Himoshoppaajan krapula -blogissa on viime aikoina ollut vaatekaapin läpi käymisestä juttua ja yksi pois heitettävien listalla ollut kohta oli "sitten kun... vaatteet". eli sitten kun olen 5kg laihempi, 10kg laihempi tai muuten vain hoikempi ja 10 kertaa kauniimpi.

no minä karsin muuton yhteydessä monia liian pieniä vaatteita pois, koska moni niistä oli jo aika vanha tai liian lyhyt (minihameet, osa paidoista) jne. mutta muutama vaatekappale jäi kaappiin. paidat, mekot ja muut yläosat ovat kyllä sopivia, mutta toppahousuni ja pari hametta ovat aika tiukkoja.



Kävin juuri lenkillä tänään nuo toppahousut jalassa (koko 36) enkä voinut edes kenkien nauhoja solmia housut kiinni, koska housut kiristivät liikaa vyötäröltä. Myös tämä ihana korkeavyötäröinen minihame on hiukan liian tiukka, mutta ihan liian ihana pois luovutettavaksi.

Eli olen syyllinen sitten kun vaatteiden omistamiseen. toivottavasti ensi kesänä tuo hame olisi jo parempi ja viimeistään ensi talvena toppahousut eivät puristaisi niin pahasti. saa nähdä. jos en onnistu pienentymään siihen mitä olin pari vuotta (ja sen 8kg pienempänä) niin täytyy kai luopua noista ja ostaa ihan oikeasti juuri sillä hetkellä sopiva hame ja toppahousut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti