perjantai 20. toukokuuta 2011

Kissamainen yö

Viime yönä pääsi kissat vapaasti makkariin halutessaan ekaa kertaa ihan parin ekan päivän (jolloin ei uskallettu vielä makkarissa riehua). No saatiin muuten nukkua, mutta aamuyöstä oli kaksi villiä pentua, jotka leikkivät keskellä sänkyä ja riehuivat muutenkin. Yritä siinä sitten nukkua.
Osasin kyllä odottaa sitä, mutta ei se silti ole kovin kiva herätä ensin puoli kolmelta ja sitten vielä ennen viittä kissaralliin.

Meidän ihmisrakkaasta prinsesta on tullut oikea sylivauva ja ujo prinssikin alkaa vaikuttaa siltä, että hänestäkin voi tulla sylivauva (silloin kun hänen korkeuttaan huvittaa :D).

Sisustus meni taas hiukan uusiksi tässä parin päivän aikana, kun Topi jaksoi hypätä sohvan kulmalta tiskipöydälle -> kiipeilypuu ja korituoli vaihtoivat paikkaa ja sohva ja keittiönpöytä kauemmas keittiön tasoista.

Kissat ovat olleet meillä vasta kolmetoista päivää ja suunnittelen jo ison (melkein) kattoon ylettyvän kiipeilypuun ostamista. Kaksi vaihtoehtoakin on jo katsottu.

Tämä taikavuori olisi halvempi ja sopisi väriltään paremmin meille


mutta tätä vanuatua pidän muuten kivempana ja tukevamman näköinenkin se on.


Zooplussalta on nyt tulossa iso paketti (taas), joka sisältää yli kuukauden märkäruoat ja tarjousleluja ainakin kuukauden tarpeiksi. Että katsellaan vielä milloin isompi kiipeilypuu on ajankohtainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti