maanantai 2. toukokuuta 2011

Kissanpentuja

En ole varma olenko täällä kertonut, että isälläni on maatila. Siellä on myös kissoja, joiden tehtävä on pitää hiirikanta kurissa ja sillä tavalla suojella viljoja.

Tänään siskoni lähetti minulle kuvia tällä hetkellä jäljellä olevista tämän kevään kissanpennuista. Valaistus ei anna ihan oikeaa väriä turkeille.


Pieni kissapoika, joka kuulemma vielä vähän ujostelee.


Pari viikkoa vanhempi tyttö, joka on kuulemma jo ihan valmis lemmikki :)

Livenä en ole vielä noita nähnyt ja kolme muuta kissanpentua ovat menneet jo uusiin koteihin.

Nyt minun tekee mieli tuoda ainakin tuo tyttö meille asumaan, mutta pojan voisin hyvin ottaa myös sille kaveriksi (tosin silloin joudutaan poika leikkaamaan). Tosin en kyllä haluakaan merkkailevaa kollikissaa. Jos joskus asutaan omakotitalossa ja kissat pääsevät vapaana ulon, on parempikin että kolli on leikattu, eikä vaeltele etsimässä tyttöjä.

Halvaksi ei tule "ilmaisenkaan" kissan hankkiminen kyllä. Pelkästään yksi iso ja hyvä kiipeilypuu maksaa satasen helposti ja sitten kaikki muut tarvikkeet ja rokotukset (plus siruttaa haluaisin karkailun varalta). Katsotaan mitä tapahtuu.

PS. en ole saanut muualta töitä, joten menen isälle kesäkuu-heinäkuu välille. Ainakin silloin saan paijata ainakin vanhempia katteja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti