perjantai 14. tammikuuta 2011

Syytä olla ylpeä

Tämä viikko on ollut tähän mennessä hyvin suoritettu aikataulujen puolesta.
Tänään oli kolmannet thainyrkkeilytreenit ja osasin ottaa tänään tarpeeksi rennosti, että potkut olivat hallinnassa, joten jäi hyvä fiilis kun meni niin kuin piti. Parina oli tänään joku yläasteikäinen poika kerta oli samankokoinen ja ilman paria (hyökkäsin siis heti kysymään onko parini, kun tarvitsi parin :P). Hyvä juttu on myös, että olen itse kysynyt kaikissa treeneissä paria enkä odottanut leuka rinnassa haluaako joku minut.

Parin etsimisprosessini menee aikalailla näin: 1) etsi selvästi parittomat joukosta (ei seiso kaverin vieressä tiukasti) 2) katso suht samankokoinen, joka on mieluusti lähellä sitä missä seisot sillä hetkellä 3) kysy ennen kuin kukaan muu ehtii toimia :D
Harkoissa on kuitenkin suht helppo kysyä tuntemattomiakin (joita kaikki ovat minulle), koska kaikki muutkin tarvitsevat parin ja tuskin heitä haittaa samankokoinen pari lähellä sitä paikkaa missä tykkäävät harjoitella (takana, edessä jne.).

Myös opiskelujen kannalta on mennyt hyvin. Olen lukenut uusintatenttiin tekemäni aikataulun mukaisesti. Tosin luin vain neljänä päivänä enkä viitenä, mutta korvasin muina päivinä tiistain määrän.

Tällä viikolla on siis tullut liikuttua reilu 5h (treenit ja matkat sinne ja takaisin) ja luettua tentteihin vajaa 8h, hyvä minä. Söinkin tuossa äsken jäätelön palkkioksi.

Viikonloppuna pitää tosin tehdä vielä ainakin kolme laskaritehtävää maanantaiksi ja mielellään pitäisi lukea noiden kurssien alueita, jotka tällä viikolla alkoivat. Laskarit on must mutta lukemisen katson motivaation perusteella sitten la-su.

Ai niin! Lähetin tänään vielä kaksi kesätyöhakemusta, jotka kummatkin laboratoriotöitä, mutta eivät ihan biologisia labroja. Muovilabrakin on lähempänä biokemiaa kuin kaupankassa kuitenkin. Eli siitäkin propsit :D

Mistäs te voitte olla ylpeitä tällä viikolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti