maanantai 9. elokuuta 2010

kiltti tyttö, tuhma tyttö



Viime viikon maanantaina kävimme poikaystävän kanssa Itäkeskuksessa hiukan shoppailemassa, koska tarvitsin muutaman jutun ja mies halusi yhden pelin (jota ei löytynyt).
Ostin tuon yllä olevan takin Aleksi13:sta. Sen alkuperäinen hinta oli 129,95€ mutta siinä oli 40% alennus, joten sain sen n.78 eurolla.



Halusin trenssin ja tuo oli tarpeeksi lähellä. Mielestäni on hauska/outu yksityiskohta, että takissa on muutama nappi, mutta pääasiassa vetoketju sulkee takin.



Tarvitsin syystakin lisäksi myös käsipainot (2kg) ja jumppamaton, jotka löysin Stockamannilta. Etsin painoja myös urheilukaupoista, mutta en löytänyt yhtään 2kg paria (urheilukaupat ovat nykyään selvästikin vaate- ja kenkäkauppoja). Painot olivat 10,90€ ja joogamatto 24,90€. Halusin oikeasti sellaisen jumppa-alustan, joita on kuntosaleilla, mutta sellaisia ei kai saa helposti.



Ja tuhmuus osa alkaa.. Töissä huomasin Pennun kasvatus -kirjan alekirjojen joukossa hinnalla, jolla en olisi saanut normaalihintaista kirjaa alennukseni kanssa, joten minun oli ihan pakko (vaikka koskaan ei ole pakko) ostaa kirja nyt. Hintaa kirjalla oli 15€. Ostin myös kaksi muuta kuvaa, mutta ne tulevat lahjoiksi, joten en halua riskeerata niiden paljastumista. Toisesta sain kuitenkin alennuksen, jolla säästi paljon normaalihintaan verrattuna ja toinen oli jo alehinnalla.



Tänään menin ja ostin itselleni vielä toisen kirjan. Tämäkin oli alekirja ja ainoa kappale. Kirja perustuu bbc:n samannimiseen dokumentti-sarjaan, joten se sisältää oikeaa todistettua tietoa ja omia tutkimuksia, eikä ole joku dieettihumpuuki kirja. Se oli vain 8€, joten mielestäni kirja kannatti ostaa (ja se on mielenkiintoinen, huomaat varmaan paperin joka toimii kirjanmerkkinä).



eli rahaa on mennyt taas viikossa jonkin verran.


Kävin tänään myös poikaystävän kanssa allekirjoittamassa vuokrasopimuksen ja eilen tilasimme sängyn ja tänään yöpöydät, lisäksi täytyy ostaa vielä ainakin pesukone, joten tulevalle palkalle on jo suunniteltu hyötykäyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti