torstai 26. elokuuta 2010

Kyllä kiero keinot keksii

Kävin tänään Helsingissä hoitamassa opiskeluun liittyviä asioita ja kerta olin sinne asti tullut niin piti käydä tutkimassa Helsingin syyskenkävalikoima. Rahan niukkuuden tähden päätin käydä vain sokoksella parin lahjakortin kanssa.



Surkean valikoiman kohdattuani päädyin näihin kenkiin, joita olin jo aikaisemmin katsellut toisessa sokoksessa. Näistä tykkään tosi paljon, mutta vaalea väri ja hinta saivat alun perin lykkäämään päätöstä. En löytänyt kuitenkaan mistään parempia (tai edes yhtä hyviä), joten maksoin näistä sitten sen 99,95€.



Kenkien materiaalin takia (mokka) ostin suojasuihkeen (jota minulla on jo vajaa pullo äidin luona, mutta tarvitsen sitä ennen kuin pääsen äidillä käymään), koska en halua että kengät likaantuvat ja kastuvat heti. Suihkeen hinta oli 9,50€.



Sadepäiviin varauduin kuitenkin ostamalla nämä ihanat kumisaappaat (44,95€). Nämä ovat tarpeeksi söpöt ja minun tyyliseni, että kehtaan noilla mennä myös yliopistolle, jolloin vaaleat kenkäni eivät kärsi niin pahasti syksyn ja kevään sateista ja loskasta.



Kengät ovat kokoa 40, koska koko 39 oli loppu. Mutta nyt ainakin mahtuu villasukka saappaisiin loskakeleillä, eivätkä saappaat ole liian isot ilman villasukkiakaan.



Talvikenkäni ovat mokkaa ja tekoturkista, joten nämä ovat niille loskakeleille vaan paljon järkevämpi vaihtoehto.

Yhteissumma näillä on korkea 154,40€, mutta 100 euroa siitä maksoin lahjakorteilla (joilla ei voi maksaa vuokraa joten niillä "pitää" ostaa tavaroita/ruokaa).

Olen tyytyväinen ostoksiini, sillä ne ovat hyvin perusteltuja ja hyödyllisiä (+kauniita). Toivottavasti ne myös osottautuvat käytössä hyviksi.

1 kommentti:

  1. Ihanat saappaat! Ite ostin just (kai) limenvihreet Hai-saappaat :D

    VastaaPoista