perjantai 20. elokuuta 2010

Koulun alkuun reilu viikko ja koululaukku

Yliopistoelämän alku lähenee. Opinnot alkavat 30.8. orientoivalla viikolla eli opastuksella ja opettelemisella. Viikon päästä lauantaina tapaan tuutorini ja muita uusia opiskelijoita ensimmäisen kerran ja minun puolestani voisi olla jo 27. päivä :)

Ostin uuden koululaukun jo kesä vai heinäkuussa (kyllä siitä on yhdessä postauksessa mutta laiska kun olen niin en jaksa etsiä) ja lupasin laittaa siitä kuvia. Nyt laukku on samassa osoitteessa kanssani joten voin näyttää mitä tuli hankittua.



Tokan ja kolmannen kuvan väri vastaa paremmin todellisuutta kuin ylimmän kuvan.



Laukku oli tosiaan silloin aikoinaan alennuksessa ja maksoi vain 15€ ja on juuri sen värinen kuin halusin (teko)nahka laukun olevan.



Kovin tilava laukku ei ole (kansio johon laitetaan rei'itetyt paperit ei taida mahtua, mutta luentolehtiö ja kulmalukkokansio mahtuvat kyllä), mutta ajattelin että tuo varmaan riittää luennoille, joille ei tarvitse ottaa mukaan muuta kuin muistiinpanovälineet.

PS. kokeilin tässä postauksessa vähän suurempia kuvia. kertokaa onko suuremmat kivemmat kuin ne keskikokoiset mitä olen aikaisemmin käyttänyt vai ovatko pienemmät paremmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti