sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Sisko viikonloppu

Perjantai-iltana siskoni tuli meille viikonlopuksi. Oli todella mukava viikonloppu, paljon parempi kuin olin osannut odottaa.

Perjantaina kävimme reilun tunnin kävelyllä vanhassa kaupungissa. Jouluvalot olivat lunta ja pimeyttä vasten ihania ja sisko kuvasi järkkärillään. Pitääkin muistuttaa siskoa että jakaa ne kuvat. Illalla myös söimme ja katsoimme Ice Age 3:sen.

Lauantaina nukuttiin pitkään ja mies lähti keilaamaan ennen yhtätoista. Me taas käytiin siskon kanssa kaupoilla. Löydettiin siskolle talvikengät, isälle joululahja ja sitten ostettiin ihan vähän kosmetiikkaa. Ihan vähän vaan o:)

Siis minä ostin uuden kosteusvoiteen, kun vanha on kohta loppu ja silmienalusille sopivaa peiteainetta minulla ei ollut, joten kun hyvä löytyi niin ostin sellaisenkin (kiitos siskolle kun löysi).



Lauantai-iltana käytiin sitten baarissa, koska sisko täytti pari viikkoa sitten 18 eikä ollut vielä käynyt. Parissa paikassa poikettiin, mutta kummassakin oli todella hiljaista. Jälkimmäisessä paikassa syötiin, kun ehdittiin paikalle jopa 10min ennen kuin keittiö meni kiinni :P.

Tänään sitten sisko lähti kotiin pari tuntia sitten ja nyt tekee mieli hesen kana-ateriaa.

Voitte kuvitella että tänä vkl meni hiukan rahaa, kun sitä alkoholia tuli kulutettua (kohtuudella) ja hiukan shoppailtuakin. Mutta ei nyt mitään järkyttävää määrää.

Tässä vielä pari kuvaa lauantain lounaasta.



Nami nami, eikö näytäkin hyvältä. Tänään ei kyllä ole noin terveelliset pöperöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti