torstai 18. marraskuuta 2010

Wishlist

Tänään oli lunta n. 5cm maassa kun lähdin kohti bussipysäkkiä aamulla. Jotenkin siitä lumesta ja pimeydestä iski hetkellinen joulutunnelma. Se tosin katosi viimeistään pysäkillä, mutta tästä sain hienon johdannon tämän päivän postaukseen: mitä tarvitsisin ja tahtoisin joululahjaksi.

Aloitetaan näistä vähän järkevimmistä:

1)kolme puuttuvaa hyllyä kirjahyllyyn (tuollainen koottava lundia kun tuo on niin nyt se on hiukan vajaa muutoksien vuoksi)

2)työtuoli, tällä jakkaralla istuminen alkaa olla epämukavaa pitemmän päälle

3)mittamari, sen äiti sanoi nimeksi yhdelle tupperin kulholle joka on suunniteltu sähkövatkaimen kaveriksi (ainakin se on tosi kätevä kermaa vatkatessa)

4)ulkoilupuku, ei ole mitään urheilutakkia tällä hetkellä saati kokopukua joka pitäisi tuulta

5)luistimet, jää ihan vieressä ja minulla ei ole luistimia! jos tulisi vaikka ulkoiltua niiden kanssa sitten ja jalkani tuskin pahemmin kasvaa joten luistimet menisivät useamman vuoden.

6)verhoihin raha-avustusta, okei yleisesti rahaa


Sitten ne turhat mutta jostain syystä kiehtovat:

1)coastal scentsin tavallinen 88 paletti (matta)

katsokaa nyt noita värejä, en tarvitsisi uusia luomivärejä vuosiin!(paitsi että meikkaan ehkä kerran kuussa kunnolla = muutakin kuin ripsari+huulikiilto)

2)lahjakortteja vaateliikkeisiin, paitsi en kuitenkaan löydä niistä mitään kovin kivaa helposti enkä tarvitse pahemmin uusia vaatteita

ja tämä oli vasta lista marraskuun puolessa välissä.

PS. tarvitsisin myös uuden tyynyn kuten poikaystävä myös, mutta ehkä se on joululahja itselleni. uudet peitot olisivat myös kivat.

1 kommentti:

  1. Eieiei, ei saa laittaa tommosta ihanaa luomaripalettikuvaa tänne, mä rupeen tahtomaan kans enkä tosiaankaan tarttis, vanhoja on sen verran jäljellä, että vanhimpia pitäis jo ruveta heittämään pois :P Sama tosin koskee vähän kaikkea: vaatteita, muita meikkejä, koruja, kirjoja, cd:itä, dvd:itä... Miten paljon yksi ihminen muka tarvitsee noita kaikkia? Miehen osuuksiin en puutu :D

    VastaaPoista