tiistai 2. marraskuuta 2010

Uusi pöytä!

Joo ei pitäisi luvata täällä mitään. Lauantaina unohdin ottaa yhtään kuvia, kun kiire iski ja sitten piti vieraita viihdyttää. Anteeksi.

Mutta tänään käytiin miehen kanssa ikeassa ja ostin itselleni kunnon työpöydän ja mies osti pystynaulakon (jota on halunnut jo pitkään).



Mies sitten kasasi pöydän <3 Tämä on Micke sarjaa ja pöydän voi hankkia myös ilman yläosaa, mutta nuo pari lisähyllyä ja magneetti tausta olivat mielestäni sen 30€ arvoisia. Pöytä itsessään oli 69€ eli yhteensä koko paketti oli 99€.



Tässä kuvassa sitten näkyy miten pieni vanha työpöytäni oikein on. Vanhalla pöydällä on tunnearvoa, joten se vain siirtyy uusiin tehtäviin.

Työtuolia, josta pidin ei sitten ikeassa ollut juuri tällä hetkellä vaan ehkä loppuviikosta tai vasta ensi viikon alussa tulee uusia. Siispä puujakkara saa toimia sijaisena.

2 kommenttia:

  1. Huh, aikamoinen kokoero vanhan ja uuden pöydän välillä! Miten sä oot mahtunu työskentelemään tolla vanhalla? Mulle ei riitä ees iso työpöytä (tai tämmönen kulmapöytä), vaan käytän viereistä nojatuolia ja rahia pöytänä kans :D

    VastaaPoista
  2. no toi pieni oli mulla äidillä vaa läppäripöytänä. en mä muuten pahemmin pöytää ees silloin käyttäny eikä olis mun huoneeseen ees isompaa mahtunu. Nyt jopa mahtuu tota pientä isompi pöytä kämppään niin voi vähän helpommin hoitaa opiskelun :)

    VastaaPoista