keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

hyötyostos

Tänään kävin hiukan töistä kotiin matkatessani ostoksilla. Työmatkani varrella on eräs vaateliike, jonka ikkunan loppuunmyynti tekstiä olen jo jonkin aikaa lueskellut. Oli sitten ihan pakko käväistä katsomassa. Kuvassa näkyvä halterneck toppi tuli sitten ostettua, mutta kaikista vaatteista sai -20% alennusta, joten melkein säästin rahaa *viaton ilme*. Alkuperäinen hinta oli 24,90€, mutta alennuksen kanssa maksoin siitä 19,90€. Tätä voin puolustella vaan sillä, että tuo toppi on kiva ja juuri minun väriseni ja hyvän mallinen.


Lisäksi tein hiukan hyödyllisemmän ja paremmin perustellun ostoksen apteekista. Kyseessä on siis kuvassa näkyvä Avènen hydrance optimale light spf 20 40ml putilo. Hintaa oli tuotteella ehkä vähän liiankin mukavasti (22,50€) mutta, jos kasvoni tuon suojakertoimen turvin eivät palaisi tänä kesänä, on tuo hintansa arvoinen. Kunnon suojakertoimella olevia päivävoiteita on todella vähän (ainakin kohtuuhintaan), joten olen tyytyväinen, ettei minun tarvinnut sentään ostaa Diorin tai Cliniquen voiteita saadakseni yli 15 suojakertoimen (niillä purkeilla kun hintaa on se 50€).


Huomenna on vapaapäiväni, mutta käväisen töissä hetken auttamassa, joten luultavasti huomenna ostan pinon kirjoja (tosin suunnitelmissa on suurin osa mukavan halvalla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti