sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Krapulaton aamu

Eilinen ei mennytkään ihan niin kuin piti. En päässyt saunaan testaamaan uutuuksia, vaan päädyin testaamaan poskipunan ja huulikiillon kunnolla. Nimittäin poikaystäväni ja hänen pari tuttuaan (pariskunta ja puoliksi sukua) lähtivät vielä Amarilloon keikan jälkeen ja minä lähdin mukaan. Luulin etten ehdi käymään saunassa mutta olisin ehtinyt aivan hyvin. No parin viikon päästä uusi yritys, kun poikaystävän luona saunassa käyminen on taas mahdollista. Mutta erittäin säästeliäästi olin eilisillan. Yhtäkään euroa ei minulta kulunut (koska join vain vettä ja söin nachoja Amarillon alkupalakorista, joka tuli muiden tilausten takia. Poikaystäväni maksoi sitten veteni oman ruokansa lisäksi, koska muuten olisin saanut 1€ laskun).

Poskipunaan ja huulikiiltoon olen kyllä hyvin tyytyväinen. Poskipuna on juuri sellainen sävy, jota olen etsinyt: antaa väriä, mutta ei erotu selkeästi vaalealta iholtani. Tuo sävy on keskitumma aprikoosi sävy (kuten nimikin sanoo, mutta sitä ranskankielistä nimeä en laiskuudesta jaksanut eilen kirjottaa).

Kokeilin tänään ensimmäisen kerran Vichyn kosteusvoide näytettä. Voide lupaa imeytyä nopeasti, muttei se ainakaan savinaamion jälkeen käytettynä tuntunut imeytyvän kokonaan ollenkaan. Imeytymiseen meni paremminkin nelisen tuntia... No annan voiteelle vielä mahdollisuuden ja testaan sitä tänään illalla ja vielä loputkin testerit loppuun. Nyt kasvot ovat kyllä pehmeän ja sileän tuntuiset, mutta vaikea sanoa, onko sankari naamio vai kosteusvoide vai niiden yhdistelmä.

Tunnustus: tänään meni 7,30€ mäkkärin kana-aterian plus versioon, sillä uusi coca cola lasi oli saatava... Mutta ainakin sain masuun ruokaa ja harmaan lasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti