lauantai 12. kesäkuuta 2010

(luvallinen) sortuminen

Kävin tänään hiukan shoppailemassa töiden jälkeen. Olin suunnitellut niin tekeväni jo eilen, joten shoppailu oli harkittu teko. Mukaan tarttuivat nämä tuotteet:

-Lapuan kankureiden laudeliinasettejä 2kpl (vihreä ja harmaa), laudeliinojen lisäksi seteissä on pesin, joka vaikuttaa ihan hyvältä.
- Lumene natural code huulikiiltosävyssä 7 Icy melon
- Yves Rocherin poskipuna sävyssä 21
- näytteet Vichyn aqualia thermal sarjan kosteusvoiteesta (3kpl) ja Avènen Hydrance optimale sarjan spf 20 kosteusvoiteesta.

Perustelut:
+ Näytteet sain apteekista todella kiltiltä farmaseutti(?) mieheltä. Kyselin spf 15 tai korkeampien perään kasvojen kosteusvoiteissa ja sain näytteet kotona kokeilua varten. Vichyn tuotteesta ei ollut näytettä spf 15 versiosta, joten sain vain saman sarjan melkein saman tuotteen näytteet. Yllätyin, kun sain niitä jopa kolme. Kiitos sille nuorelle miehelle. Ilmaisia

+ Poskipunan ostoa olin harkinnut jo kauan, minulla on vain vaaleanpunainen kimalteleva poskipuna ja vanhan anytimen poskipunan jämät, jotka voin nyt sitten vihdoin heittää roskiin. Hinta 10,90€

+ Laudeliinoja tarvitaan, kun asuu kerrostalossa ja käy yhteisissä saunatiloissa. Itse ainakin haluan käyttää laudeliinaa julkisissa tiloissa. Ja poikaystävälläni ei tietenkään ole ollut yhtäkään liinaa, joten ostin kummallekin oman. Hinta 16,95€/kpl (alennuksella yht. 28,81€)

+ Tunnustan huulikiiltoa en voi perustella mitenkään. Se vain oli niin kivan värinen (niin kuin kaksi muutakin, jotka onnistuin jättämään kauppaan) ja eräs kosmetiikka bloggari on sanonut noiden olevan hänen lempikiiltojaan, joten tietysti minun piti mennä ja ostaa yksi kokeiluun. Mutta Sokoksella oli ainakin tänään -15% kai kaikista tuotteista (? sain ainakin huulikiillosta ja laudeliinoista sen), joten en maksanut ihan täyttä hintaa. Hinta 6,40€ (paitsi alennuksella 5,44€)


Rahat tähän tuhlailuun sain edellisen työpaikkani viimeisestä palkasta ja lomarahoista. Kun tilillä on rahaa, niin helpommin sitä tuleekin rahaa käytettyä. En voi edes siirtää rahoja säästötilille, sillä tarvittavat tunnusluvut jäivät äidin luo ja olen nyt 100km päässä poikaystävälläni, jolla asun kesän. Mutta ostin kuitenkin suurimmalta osin harkittuja tavaroita ja tienasin töissä melkein tuon summan, joka kului tänään.

PS. Tämä huulikiilto tuntuu huulilla oikein mukavalta ja tuoksuukin kivalta.

Lisäys:
Säästin minä tänään kuitenkin yhden festarilipun verran (eli upeat 34€). Tänään ja eilen on paikallinen festari, jonne poikaystäväni ja monia hänen tuttujaan nyt menee, mutta minä en mene. Syynä on lipun korkea hinta verrattuna siihen, ettei tänään ole yhtään bändiä/artistia, jota haluaisin kuunnella. Lisäksi jalkapohjani ovat kipeät töissä seisomisesta ja shoppailusta. Täysi-ikäiset myös tietävät ettei keikka/festari meiningissä se ainoa rahareikä ole se lippu, vaan myös alkoholiin menee usein jonkin verran rahaa.
Minä vaan oikeasti mielummin käytän sen vitosen huulikiiltoon kuin 33cl siideriin. Aamulla on myös sitten paljon pirteämpi olo, kun mieheke potee lievää tai vähän vähemmän lievää krapulaa. Minä käyn tänään ihan vain saunassa testaamassa uuden liinan ja pesimen ja käytän savinaamiota ja nautin kaukosäätimen yksinvaltiudesta. On tuolla jääkaapissa lisäksi yksi siideri, jos sellainen olisi jostain syystä saatava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti