maanantai 21. kesäkuuta 2010

Shoppailupäivä

Kävin eilen kaverini kanssa shoppailemassa Helsingissä. Tiedän että se ei ollut kovin hyvä idea säästämisen kannalta, mutta se oli mukava tapa viettää päivä yhdessä.
Rahaa sitten tietenkin kului vähän liiankin kanssa, vaikka en mielestäni kovin paljoa edes ostanut.



Lindex oli se paikka, joka osottautui vaarallisimmaksi, tarkemmin sanottuna alusvaateosasto. Ostin yllä näkyvät bikinit, pari yöpaitaa ja alusvaatteita ja tili tyhjeni 56,90 eurolla. Suurin osa tuotteista oli -50% ja bikinit -30% joten tämä ei ole niin kauhean paha, eihän. Minun ei pitänyt tänä vuonna ostaa uusia bikineitä, mutta löysin nuo ihanuudet ja kaikista uima-asuista sai 30% alennuksen niin ostin sitten nuo, kun ei minulla ole kuin yhdet hyvät bikinit noiden lisäksi.



Stockmannilta ostin MACin cream colour base:n sävyssä Pearl. Tuon tuotteen on tarkoitus olla monikäyttöinen, mutta en keksinyt sille kuin kaksi käyttötapaa: korostusväri ja voidemainen luomiväri. Tuo väri on kuitenkin hyvä korostusväri minun iholleni, eikä minulla ole yhtään korostusväriä, niin valitsin tuon. Aluksi minun piti ostaa joko voidemainen poskipuna tai paint pot (=voidemainen luomiväri), mutta kummastakaan ei sitten löytynyt sellaista väriä, jonka olisin kovasti halunnut. Hintaa tuolla oli 19€

En laske näihin menoihini ruoka-, matka- tai asumiskustannuksia, vaan pelkästään nämä ns. turhat ostokset. Tosin eilen ruokiin meni melkein 40€ (kiitos ihan liian kalliin ravintola-annoksen) ja matkoihinkin vajaa 20€.

"Turhuuksiin" meni siis eilen rahaa 75,90€ ja yhteensä rahaa meni melkein 120€ (kun laukun säilytys Kampissa maksoi vielä 4€)

Nyt on sitten varsin tiukka budjetti seuraavaan palkkapäivään saakka. Jos pystyisin olemaan ostamatta mitään vähänkään kyseenalaista kuukauteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti