tiistai 8. kesäkuuta 2010

Paita ostoksia

Tänään löysin tarpeeksi hyvän syyn antaa itselleni lupa käyttää rahaa. Ostin Espritistä kolme t-paitaa, joita voin käyttää myös töissä.
Rahaa kului 44,85€:
- ruskea Esprit tekstillä oleva paita 15.95€
- vaalean liila hempeä paita 15,95€
- vaaleansininen paita kissan kuvalla 12.95€

Kaikki ovat lyhyt hihaisia ja mielestäni hyviä ostoksia, sillä tarvitsen siistejä töihin kelpaavia vaatteita ja nuo menevät sitten syksyllä myös koulussa. Olen ylpeä itsestäni sillä kahden tunnin kiertelyn tulos on vain tuo paita kolmikko, muista turhista tuotteista pystyin pysymään erossa (eikä se ollut Kicksissä ainakaan vaikeaa, kun kunnon spf (15-25) kosteusvoiteet maksoivat minun lompakkoni näkökulmasta maltaita ja etsimääni persikkaista poskipunaa ei löytynyt ilman järkyttävää määrää kimalletta).
Tosiaan haluaisin kivan ruusuisen tai persikkaisen poskipunan, mutta ilman glitteriä ja kimalletta sellaisia on vaikea löytää halvempien tuotteiden joukosta sekä vähän hintavempienkin. En ymmärrä sitä miksi kaikkeen pitää laittaa kimallusta. Harvassa ovat luomivärit ja poskipunat markettituotteissa, joissa ei olisi kimalletta liikaa minun makuuni.
Kulutuksen hillintääni kuuluu juuri se oikean tuotteen metsästys, etten käytä rahoja kompromisseihin, joihin en kuitenkaan ole kokonaan tyytyväinen.

Tänään tajusin, että minusta ei ole tulossa rikasta/hyvin toimeentulevaa vielä vähään aikaan. Ajatus ei ole kovin kiva, mutta pakko se on hyväksyä, että opiskelua on edessä vielä useampi vuosi eikä opintotuella eletä leveästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti