perjantai 11. helmikuuta 2011

Lahjojen metsästystä ja ahdistusta

Kävin tänään etsimässä miehelle lahjoja tulevia juhlia varten. Tässä tosiaan on kevään aikana kolme syytä lahjoa miestä ja ensimmäinen niistä on huomenna, kun vietämme ystävänpäivää (koska su on sukulaisten synttärijuhlat ja 14. päivä on maanantai).

No löysin, kyllä lahjoja, mutta kassalla taisin saada lievän paniikkikohtauksen(ei ole eka kerta ja oma diagnoosini), kun yksi alennuskuponki ei käynytkään kun yksi ostoksista oli kampanjatuote. No ei siinä mennyt kuin 7€ enemmän kuin kupongin kanssa olisi mennyt, mutta olen jo valmiiksi stressannut rahajuttuja.

Kun kysyin mieheltä lahjaideaa, niin hän sanoi haluavansa jonkin tuoksun, jota laittaa kun lähdetään illalla ulos jne. No minä kävin Sokoksella haistelemassa miesten tuoksuja. Miksi suurin osa niistä haisee siltä kuin niillä olis tarkoitus peittää se ettei ole käynyt suihkussa kolmeen viikkoon? Olen omienkin tuoksujeni kohdalla tarkka, mutta miesten tuoksuissa tuntui joko olevan liian laimeita tai ihan liian vahvoja tuoksuja. Pitää vielä jatkaa tuoksuttelua, jos löytyisi joku kiva, mutta hyrr. Oikeasti muutamien tuoksujen ensimmäisen nuuhkaisun jälkeen tuli vaan reaktio "hyi pois pois, kuka haluaa tuoksua tältä?!"

Lisäksi yleisesti hajuvedet tuntuvat maksavan ihan älyttömästi. 30ml pullosta 50€ on todella paljon. Tosiaan pitäisi vielä onnistua valkkaamaan tuoksu, josta mies myös itse pitää.

Mielestäni onnistuin kyllä tänään lahjojen valinnassa ja toivotaan, että myös mies arvostaa. En ole tähän mennessä vielä antanut miehelle mitään, mistä hän ei olisi pitänyt yhtään. Ainakaan mies ei ole valittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti