lauantai 12. helmikuuta 2011

Ystävänpäivälahjoja

Vietetään miehen kanssa ystävänpäivää tälläisiä lahjoja ilmestyi piiloista.

Nuo lakanat annoin miehelle. Mies halusi noita jo kauan sitten ja ostinkin setin, mutta se oli lasten kokoa (opin ettei miehen arviointikykyyn kannata aina luottaa, koska hän itse sanoi koon minulle). No nyt sitten ostin oikeaa kokoa, että mies pääsee nukkumaan kaltaistensa seuraan ;)

Leffan (Up kohti korkeuksia) mies osti meidän "lapsille"(=pehmolelut), koska oli kuulemma halpa ja onpa meillä nyt sitten illaksi katsottavaa :)

Minä sain mieheltä tämän.

Lanvinin Jeanne La Plume hajuvesi :) Ihastuin tähän tuoksuun ennen joulua ja toivoin ystävänpäivä/synttäri/vuosipäivälahjaksi ja sain nyt ystävänpäiväksi.

Tuo pakkaus on ihanan tyttömäinen ja romanttinen ja tuoksu on hedelmäinen (täällä tuoksukuvaus). Ensinuuhkaisulla mies sanoi haistavansa persikan. Pidän juuri tälläisistä pehmeistä helmäisistä/kukkaisista tuoksuista ja 100ml pullon loppuun käyttöön menee kyllä ikuisuus.


Käytiin tänään ostamassa miehen kahdelle siskon tytölle synttärilahjat huomiseksi ja tänään syödään hirvenlihakastiketta perunamuusilla, nami nami :)

PS. ekassa hajuvesi kuvassa miehen kasvatuksessa oleva habanero, joka voi yllättävän hyvin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti