sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Rahanmenoa ja tuloa

Viime viikonloppu meni Valkeakoskella miitissä. Miitattiin jo pitkäaikaisten nettikavereitten kanssa jo ties kuinka monetta kertaa. Kivaa oli vaikka ruokaa ja alkoholia (ja samalla myös rahaa) kului hiukan enemmän kuin olisi tarvinnut lompakon ja kesäkuntoprojektin kannalta.

Hauskaa kuitenkin oli vaikka tällä kertaa meitä yöpyi vain kuusi ja yksi kävi lauantai-iltana moikkaamassa.

Tänä aamuna maksaessani sähkölaskua sain kivan yllärin. Lähetin viime maanantaina läsnäolotodistuksen vanhaan lukiooni ja tänään oli stipendirahat tulleet tilille! Jes, näitä tarvitaankin nyt. Tilasin jo 30 paria piilareita ja tänään voi ostaa säärisuojat ja hammassuojat, ettei tarvi tänään kärsiä harkoissa niin kuin keskiviikkona (säärien mustelmat nyt ihan sinisiä). Lisäksi voisi vaikka käydä Ikeasta etsimässä työtuolia.

Pari sataa laitoin stipendirahoista säästötilille, koska viime viikolla nostin sieltä rahaa, jotta pystyisin maksamaan miitin, sähkölaskun ja säärisuojat. Kiva tunne, kun on taas varaa, jopa ostaa niitä pakollisia/todella tarpeellisia juttuja, vaikka ei tässä nyt vieläkään kannata lähteä heräteostoksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti