keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Tämä neiti nukkui pommiin

Tänään heräsin miehen töihin lähtö pusuun ja samassa aloin ihmetellä, paljonko kello on kun herätyskellon piti soida puoli kuudelta. No patterit olivat sitten loppuneet illalla kymmenen jälkeen jo ja kello oli kymmentä yli seitsemän eli minun olisi pitänyt jo värjötellä ulkona odottamassa bussia. No olisin ehtinyt vielä puoli tuntia myöhemmällä bussilla tai ainakin toiselle luennolle, mutta en jaksanut. Nukuin sitten ysiin ja heräsin miehen toiseen suukkoon (tuli käymään kotona, kun ei voinut töissä tehdä sillä aikaa mitään, miehellä on liikkuva työ).

No ajattelin, että tänään täytyy sitten varmaan opetella vaikka glykolyysiä kotona ja kääntää itselle ruotsin esitelmän pohjatekstiä. Saisi jotain hyödyllistä aikaan. Myös lisää työhakemuksia voisi laittaa kesäksi.

Tähän mennessä olen laittanut kolmeen paikkaan hakemuksen ja kolme muuta on vielä suunnitelmissa. Olisi kiva saada työ, josta saisi edes tonnin kuussa käteen. Kertaakaan en ole vielä tienannut kuussa niin paljoa. Viime kesänä syy matalaan palkkaan oli työtuntien vähyys, joka ei kyllä sinänsä haitannut, kun sai nauttia lämpimästä kesästä myös, mutta ei jäänyt kyllä rahaa säästöön.

Ikävä asia on, että tällä hetkellä se työ, jota haluaisin eniten on äidin lähellä ja minun pitäisi asua kesä siellä. Eli miestä ei näkisi niin usein ja jokiterasseilla ei kyllä tulisi istuskeltua kovin paljoa. Moni täällä päin oleva työ taas vaatii ruotsin käyttöä, jonka taidoista en ole ihan vakuuttunut omalla kohdallani. Kyllä minä nyt ihan keskinkertaista ruotsia osaan, mutta riittääkö se ruotsin kielisten kanssa toimiessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti