torstai 17. helmikuuta 2011

Minulla on tarpeeksi 3

Tänään esittelyssä syy, jonka takia en saa ostaa mitään kivoja suihkujuttuja vielä pitkään aikaan.


Lush nelikko ja yksi the body shopin shower cream. Ostin nuo kaikki Lushin tuotteet(muutamien muiden lisäksi) jo joulun jälkeen 2009. Myös tuo body shopin tuote on yli vuoden vanha ja vielä muita hiukan vanhempi. Sininen saippua on nimeltään Ice Blue.


Tämä duo (alun perin trio) pitää vielä sisällään rockstar ja I should coco saippuan. Honey I washed the kids saippuan käytin loppuun vähän aikaa sitten.


Tämä onkin hiukan oudompi tuttavuus. Tämä tuli ilmaisen lahjapaketin mukana, enkä ollut kauhean innoissani appelsiinikonjakki tuoksusta, mutta olen nyt yrittänyt käyttää tätäkin vähitellen. Tämä on siis shower jelly eli outo saippuahyytelö.


Tässä laatikossa jemmailen Lush juttuja, jotka eivät ole käytössä, mm. rockstar ja I should coco asuvat täällä. Niiden lisäksi täältä löytyy: sokerikuorintapala, suihkupommi, puolikas kylpypommi, kokonainen kylpyvaahtoviipale(bubble bar) ja kaksi hierontapalaa. Kolme muuta hieronta palaa löytyvät yöpöydän laatikosta.


Minulla on myös kolme pulloa kumpaakin näitä eli curlism hoitoainetta ja shampoota. Olen ostanut niitä jemmaan kun sain normaalia reilusti halvemmalla hinnalla. Ensimmäinen pari alkaa olla jo loppusuoralla (kestäneet kohta vuoden).

Joo olen hankkinut hiukan liikaa varsinkin hierontapaloja, joita en käytä kovin usein. Lisäksi tässä asunnossa ei ole kylpyammetta(miehen vanhassa oli), joten pitäisi keksiä uutta käyttöä kylpyjutuille.

Noista curlism-tuotteista haluan vielä sanoa, että pidän niistä paljon enemmän kuin markettituotteista, joita käytin ennen noita (elvitalia silloin). Hiukseni ovat hiukan luonnonkiharat, sellaiset aaltoilevat, ja aika kuivat. Markettiaineilla hiukset olivat joko hevosenjouhia tai silikonilla lätsäytetyt, mutta curlismillä sileät ja pehmeät. Tykkään tosi paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti