maanantai 14. helmikuuta 2011

A love story

Näin ystävänpäivän kunniaksi tosi elämän rakkaustarina.

Vuonna 2009 tyttö pelasi netissä taktiikkapeliä ja tapasi liittouman irc-kanavalla miehen, joka kertoi sanoittaneensa Egotripin matkustajan uudelleen. No tyttö oli utelias ja halusi nähdä uudet sanat. No sanojen lähettämisen takia tyttö ja mies vaihtoivat meseosotteita ja mies lupasi, ettei häiritsisi tyttöä mesessä. No tyttö ei ollut luvannut jättävänsä miehen rauhaan, vaan omaan huomiota rakastavaan nettityyliinsä alkoi jutustella ja tutustua mieheen.

Kaksi viikkoa ensimmäisestä mese keskustelusta mies ehdotti kahvilla käyntiä, koska tytön opiskelukaupunki oli hänen kotimatkansa varrella, kun hän olisi palaamassa keilaamasta. No tyttö suostui ja lähti serkkunsa synttäreiltä ajoissa, jotta ehtisi tapaamaan miestä kaupungissa olevaan ostoskeskukseen (koska hän tiesi, että tuntemattomat pitää tavata itselle tutussa paikassa, jossa on paljon muita ihmisiä). No tyttö joutui vähän puhelimessa ohjastamaan miestä oikeaan paikkaan auton parkkeerauksen jälkeen, mutta mies löysi paikalle ja he menivät kahville. Totta puhuakseni tyttö kyllä joi kaakaota. Kummatkin ujostelivat vähän, mutta onneksi oli helppo puhua nettipelistä, jos ei muuta tullut jännitykseltä mieleen.
Mies vei tytön vielä autollaan lähes kotiovelle, koska tytön mielestä mies ei vaikuttanut vaaralliselta ja mies ehdotti sitä itse.

No pari viikkoa meni taas mesetellessä ja ircatessa, kun mies järjesti (osittain tytön myötävaikutuksesta, köh köh), ystävänpäiväbileet opiskelijakämpässään. No tyttö matkusti pojan luo kaverinsa kanssa ja paikalle tuli myös miehen kavereita. Kun tytöt saapuivat juna-asemalle oli mies heitä vastassa tytölle tarkoitetun punaisen ruusun kanssa. Silloin alkoi tyttö aavistaa, että tämä oli aika ihana mies. Muutenkin mies oli huomaavainen ja huolehti tytöistä ja nukkumaan mennessä antoi oman sänkynsä tyttöjen käyttöön ja nukkui itse ilmapatjalla. Seuraavana päivänä hän vielä teki ruokaa tytöille ja vei heidät autolla kotioville, matkallaan keilaamaan.

Parin viikon päästä juhlista mies tuli tytön luo yöksi äidin valvovien silmien alle. Ensin he kävivät illalla elokuvissa ja tyttö teki aloitteen ekaan pusuun ennen leffaa. Leffa ei ehkä ollut aivan täydellinen ensi treffeille, mutta ilta meni silti mukavasti. Mies nukkui yön tytön siskon sängyssä ja sisko sohvalla. Myös äidin ja siskojenkin mielestä mies oli ihan kunnon tyyppi. Nämä olivat ensimmäiset oikeat treffit.

Siitä alkoi tapailu ja he tapasivat toisiaan parin viikon välein välimatkan ja menojensa takia. He kuitenkin mesettelivät/ tekstailivat/ soittelivat joka päivä. Maaliskuun loppupuolella tyttö täytti 18 ja mies tuli tytön synttäreille, kun sukulaiset olivat jo pääasiassa lähteneet ja vei tytön syömään ravintolaan. Sieltä pois lähdettäessä mies ujosti kysyi halusiko tyttö olla hänen tyttöystävänsä ja tyttö vastasi haluavansa. Niin he alkoivat seurustella. Mies vei tytön kotiin ja kotona tyttö kertoi heti äidille ja siskoille seurustelevansa.

Loppukeväästä tyttö oli miehen uudessa asunnossa viikonloppua viettämässä ja he katsoivat vuokrattua elokuvaa P.S. Rakastan sinua. Leffa oli todella romanttinen ja koskettava ja kummatkin itkivät leffan lopussa. Silloin mies katsoi tyttöä ja sanoi rakastavansa häntä. Tyttö vastasi myös rakastavansa miestä ja tunsi puhuvansa täysin totta, vaikka he olivat seurustelleet vasta pari kuukautta.

Kesän 2009 tyttö oikeastaan asui miehen luona ja yritti lukea ylppäreihin. Yhteiselo sujui hyvin ja tyttö yritti välillä leikkiä kodinhengetärtä, vaikka se ei ollut hänelle kaikkein luontevin rooli. Neljännen seurustelukuukauden alkamisen kunniaksi mies toi kuukausipäivänä ruusun tullessaan töistä. Tyttö ilahtui suuresti, koska ei osannut odottaa mitään sellaista.

Kun puoli vuotta tuli täyteen, antoivat tyttö ja mies toisilleen lahjat ja mies teki tytölle ruokaa ja he söivät sen viinin kera ja viettivät sen illan yhdessä keskittyen vain toisiinsa. Se oli varsin romanttinen päivä.

Vuosi tuli täyteen ja kesä 2010 saapui, jolloin tyttö sai töitä miehen kotikunnalta ja jäi kesäksi taas asumaan miehen luo. He alkoivat myös etsiä yhteistä asuntoa, sillä tyttö oli lopettanut lukion ja aloittaisi Helsingin yliopistossa syksyllä, joko Viikissä(biokemia/biologia) tai Kumpulassa(kemia). He saivat ihanan asunnon asuntoyhtiöltä kohtuu vuokralla pitkän muutaman kuukauden etsinnän jälkeen ja muuttivat yhteen virallisesti 1.9.2010.

Nyt he ovat asuneet yhdessä viisi kuukautta ja elämä on hiukan arkistunut, mutta suurempia ongelmia ei ole ollut. Salaa tyttö toivoo, että mies kosii joku päivä, jotta hän saisi prinssinsä, joka ei saapunut valkoisella ratsulla vaan valkoisella Chryslerilla hänen elämäänsä.

Muutaman kerran on tytön kaveri kysynyt, onko hän varma, että haluaa olla miehen kanssa loppuelämänsä ja tyttö on vastannut, ettei aio ottaa riskiä, että menettäisi aivan ihanan miehen, jollaista ei uskonut löytävänsä ehkä ikinä. Sitä tyttö ei antaisi anteeksi itselleen ikinä.

Niin tyttö ja mies elävät onnellisesti tavallista arkea, vaikka alkuasetelma ei ollut heidän puolellaan. Heillä on 8 vuotta ikäeroa ja vuosi kaukosuhdetta takana ja toivottavasti vielä monta kymmentä vuotta aikaa täyttää kotinsa lasten naurulla ja nelijalkaisilla perheenjäsenillä :)

Arvaatteko keistä tämä kertoo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti