tiistai 29. maaliskuuta 2011

Sinulle on postia

Tänään kaupasta kotiin palatessamme löysin mainosten joukosta maksikirjeen ja arvasin sen sisällön ennen kuin näin edes että se oli minulle. Synttärilahjani oli saapunut perille vain viikko oikean päivän jälkeen. Paketti meni käsittääkseni postiin USA:ssa viime viikon maanantaina, joten aikalailla viikko meni postilla ja tilauspäivästä on vain 16 päivää, vaikka fyrinnaen sivuilla varoitetaan, että voi mennä lähemmäs kuukausi pelkässä paketin kasaamisessa.

Tilasin 12 luomiväriä sekä yhden poskipunan ja korostusvärin.


Klikkaamalla saa kuvat isommiksi ja näkee lukea paremmin nuo nimet, purkit ovat kummassakin kuvassa samassa järjestyksessä.


Paketin mukana tuli myös ilmainen luomiväri näyte. Tämän nimi on Candy coated. Tässä on vähemmän luomiväriä kuin muissa, jotka ovat kaikki näytekokoja, mutta ihan ymmärrettävää, että ilmaislahjassa on oikeasti vain näyte.


Tässä vielä siis kaikki mitä paketista löytyi :)


Näin ensivaikutelmalla lemppareitani ovat Enrapture poskipuna, Kitten in heels, Sennyo,Gilded wings ja Javan rhino. Nämä tosiaan ovat vain ensivaikutelmat ja tein tämän postaukseni heti paketin aukaistuani, joten en ole käytännössä ehtinyt vielä mitään kokeilla.

Tekisi heti mieli alkaa leikkiä uusilla väreillä kuin pienilapsi uusilla värikynillä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti