sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Synttärilahjatilaus

Tilasin tänään itselleni 20v synttärilahjan. Täytän vuosia 22. päivä ja olen viime vuosina ostanut itselleni synttärilahjoja, koska synttärit ovat hyvä tekosyy ostaa jotain mitä en muuten saisi oikeutettua itselleni.

Kun täytin 18, hankin itselleni ekan "kunnon" lävistyksen. Peruskorvikset minulla on ollut kymmenvuotiaasta (oli silloinen synttärilahja), mutta vanhempani eivät oikein pidä lävistyksistä ja tatuoinneista, joten en ollut saanut lupaa edes kakkoskorviksiin vanhojen taakse. No pienellä itsenäistymisuhmalla kävin sitten ottamassa oikean korvan rustoon helixin. Eli nyt oikeassa korvassani on reiät näin niin kuin Haydenilla:


19v lahjaksi tilasin parin youtube meikkigurun webkaupasta muutamia juttuja. Paras ostoksistani oli tämä: lompakko/clutch, joka on toiminut lompakkonani sen saannista lähtien. Ainoat huonot puolet on, että tuo kolikko osuus ei pidä kolikoita sisällä, joten minulla on erillinen pikkupussukka lompakon sisällä tuossa missä näkyy tuo seeprakuvioinen läpyskä kuvassa, ja kännykkäni on hiukan liian pitkä tuohon kännykkä pussiin. Lisäksi tilasin tämän setin, tämän ja tämän.

Tänään tilasin sitten tämän vuoden lahjan Fyrinnaelta. Olin ihaillut Lazy Dynamiten blogissa fyrinnaen luomivärejä ja viime postauksessa myös poskipunia ja korostusvärejä ja keksin, että hei tässä onkin tämän vuoden lahjaidea. Meikkaan nykyään aika harvoin, mutta silloin kun meikkaan, haluan kivoja värejä ja laadukkaita tuotteita. Tilasin 12 luomiväriä, yhden poskipunan ja yhden korostusvärin. Hintaa postikulujen kanssa tuli vain vähän yli 22€, koska tilasin kaikki näytekoossa (sain enemmän värejä ja voin sitten tilata todella kivat värit normikoossa jos haluan). Näytekoot riittävät sivujen mukaan 20-40 käyttökertaan sivuston mukaan, joten ne tulevat kestämään minulla kauan.

Lisää juttua lahjasta, kun saan sen kotiin asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti