torstai 24. maaliskuuta 2011

Tiistain kalusteostoksia

Kevät on tullut ja kesä lähenee koko ajan, joten kun löytyy mainoksesta näin edullisesti sopiva parvekekalusto niin kyllä sitä täytyy käydä ainakin paikan päällä tutkimassa.


Ja kerta tarvitsemme parvekkeelle pari tuolia ja pöydän miehen haaveilemaa sähkögrilliä varten(ja muutenkin oleiluun) niin kyllä pöytä ja tuolit kannettiin ihan kotiin saakka :)

Nuo ovat terästä, joten ne pitää mieluusti sateella nostaa sisään, mutta meillä on kyllä katettu parveke, jonne ei niin helposti edes suoraan sada.

Samassa Jyskin mainoksessa oli myös tälläinen tarjous, josta ajattelin, että tuo hylly voisi olla hyvä auttamaan kasvaneen kasvimäärän säilytyksessä.


Kyllä sekin sitten tarttui mukaan ja löysi hyvän paikan ikkunanseinän ja kirjahyllyn välistä. Tosin nuo hyllyjen korkeudet ovat aika pienet, joten edes kukkivat tulppaanit eivät nyt mahdu sinne. Harkitsen kukattomien orkideojen siirtämistä myös tuohon hyllyyn, koska ne ainakin sinne mahtuisivat hyvin.


Tälläinen kenkätelinekin oli harkinnassa, mutta ei suurta tarvetta sille vähään aikaan, joten jäi kauppaan.


Tälläinen vaaka tarttui mukaan Hongkongista, sillä meillä ei ole vaakaa. Hintaa oli 14,95€


Luonnossa tuo on kyllä ihan selvästi vaaleanvihertävä eikä valkoinen, mutta kamera ei suostunut toistamaan sävyä oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti